Raksa 2010- messuilla esittelemme uutuustuotteitamme 

Crystal Airin ilmanpuhdistimia

 

Ilmanpuhdistin on tarkoitettu puhdistamaan ilmaa sisätiloissa, joissa on hajuhaittoja, homeongelmia, tupakansavua tai halutaan parantaa ilmanlaatua.

Huonolaatuinen sisäilma aiheuttaa lukuisia terveyshaittoja, joista yleisimmät ovat päänsärky, nuha, väsymys, bakteeri-ja virusinfektiot sekä ihosairaudet.

Crystal Air käyttää menetelmää, jossa ilma puhdistuu UV-valon, otsonin, OH-radikaalien ja negatiivisten ionien yhteisvaikutuksesta. Lopputuloksena on puhdas, raikas ja turvallinen ilma sisätilassa.

Laite ei sisällä suodattimia jotka tarvitsevat huoltoa, vaan perustuu erikoisvalmisteiseen UVC-putkeen, joka vaihdetaan 10 000 tunnin välein. Puhdistus tarvittaessa kostealla puhtaalla liinalla.

Innohome palo- ja vesivahdit

Unohtuiko kodinkone päälle??

Suomalaisen Innohome Oy:n kehittämät kodinkonevahdit ehkäisevät ja estävät käyttövirheiden sekä vikojen aiheuttamia palo-ja vesivahinkoja, säästävät energiaa sekä suojaavat kodinkoneita.

Tähän asti nämä asiat ovat vaatineet jokapäiväisiä toimenpiteitä käyttäjältä, mutta nyt kodinkonevahdit tekevät sen automaattisesti ja huomaamatta.

Asennus on helppoa, eikä edellytä muutoksia sähköasennuksiin tai kaapelointeihin. Soveltuvat uusiin ja vanhoihin kiinteistöihin.

Kodinkonevahti katkaisee automaattisesti sähkön ja/tai veden kodinkoneesta joko ennakoitavasti ajastimella sekä vikatilanteessa tai palovaroittimen, hella-, kaasu-, häkä-, ja vuotohälyttimen hälyttäessä.

ESTÄÄ VARHAISESSA VAIHEESSA SÄHKÖPALON SYTTYMISEN JA HENGENVAARALLISTEN PALOKAASUJEN MUODOSTUMISEN.

Lisää esitteessä:  UserFiles/Innohome_esite.pdf

Tuotteisiin voit tutustua verkkokauppa osiossamme.

 

Kysy lisää tuotteistamme asiakaspalvelusta.

 

Tavoitteemme on luoda asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä työ- tai elinympäristö varustamalla kiinteistö, joka toimii älykkäästi käyttäjänsä ehdoilla. Maksimoimme kiinteistösi mukavalla lämmöllä ja terveellisellä huoneilmalla, unohtamatta turvallisuutta tai käyttömukavuutta, lisäksi järjestelmämme säästää rutkasti energiakulutusta.