HIGH LIGHT SMART SYSTEM

Koska sinä ja kotisi ansaitsette parasta

Meidän kautta saat laitetoimituksen asennuspalveluineen.
Kysy tarjousta puh. 03 525 7700
tai web.master@hl-heat.fi


Älykäs talotekniikka ja säätöjärjestelmä ovat tie mukavaan, turvalliseen sekä energia säästävään asumiseen. HL-HEAT 100 Säätöjärjestelmän ja kontrollikeskuksen avulla hallitset koko kiinteistön lämmitys-, vesi, ilmanvaihto-, valaistus sekä turvajärjestelmää.

HLSS-Talotekniikkakeskus on älytalon sydän ja pää, kuten prosessori on tietokoneelle. Tämän avulla voit järkeistää lämmityksen suhteessa ilmanvaihtoon ja näin minimoit energian kulutuksen.

HLSS-Talotekniikkakeskuksen avulla säästät rutkasti rahaa energialaskuissa, kuitenkaan tinkimättä mukavasta huonelämpötilasta. Säätöjärjestelmä takaa myös sen, että koko asunto on kauttaaltaan miellyttävän tasalämpöinen huonekohtaisen lämpötilasäädön avulla.

Meidän kautta saat laitetoimituksen asennuspalveluineen.
Kysy tarjousta puh. 03 525 7700
tai web.master@hl-heat.fi

 

Automatisoinnin mukavuutta kotiin, mökeille, varastoille, tehtaille, julkisiin tiloihin sekä näiden  piha-alueiden valvontaan.

HLSS-Talotekniikkakeskus helpottaa ja turvaa myös jokapäiväistä elämääsi, sillä voit ohjata sen avulla ovien avautumiset ja lukitukset.


Esim. istut mukavasti autossa, painat kaukosäädintä, jolloin autotallin ovet avautuvat ja voit ajaa suoraan auton talliin nousematta välillä autosta pois. Nappaat autosta mukaasi kauppatavarat, työsalkun, tietokoneen ym. kotiin vietävät tavarat., Kätesi ovat kantamuksista täynnä, normaalisti sinun täytyisi laskea tavarat käsistäsi, kaivaa avain laukusta tai taskusta ja räpeltää oven lukon kanssa. Mutta nyt kun olet asentanut taloosi talotekniikkakeskuksen voit painaa kaukosäädintä, jolloin ovet aukeavat ja pääset kävelemään suoraan sisälle. Helpottaa myös lasten ja vanhusten sisälle pääsyä. Järjestelmä toimii kauko-ohjausjärjestelmän avulla, näin voit päästää vaikka kännykkäsi avulla oven taakse jääneen perheenjäsenen sisälle.

Tämä on myös erinomainen ratkaisu lomakyliin ja mökkivuokraajille. Ei avaimen luovutuksia lähetät vain tekstiviestillä asiakkaalle aktivoidun hallintakoodin, joka toimii asiakkaan kännykässä avaimena niin kauan kun vuokrasopimus on voimassa. HLSS-Talotekniikan avulla kauko-ohjaat myös kiinteistön turva-, valvonta-, valaistus- sekä lämmitysjärjestelmää, kiinteistön sisällä sekä pihamaalla.

HLSS-Talotekniikkakeskus turvaa myös yksin elävän vanhuksen päivittäisen elämän. Vanhuksella voi olla kauko-ohjaimena hätä ranneke, jossa on painike hätäkutsua varten. Mikäli vanhus loukkaa itsensä tai saa sairaskohtauksen, hänen ei tarvitse kuin painaa kutsunappia rannekkeesta jolloin viesti menee hoitohenkilölle tai vanhuksen lähiomaiselle.

Uusimmat kännykät ovat valmiiksi varustettu RFID lukijoilla. Voit varustaa kiinteistönhallinnan RFID ohjaus-tageilla, tällöin saat ohjelmoidut toiminnot hoidettua pelkän kännykän välityksellä, esim. ovienavaus, valaistus, hälytykset ym. Tageihin voidaan ohjelmoida liki rajaton määrä käyttäjiä, joten järjestelmä on hyvin joustava, helposti jaettavissa sekä määritettävissä kenen kännykkään annetaan hallintaan kiinteistön osia ja toimintoja.

 

Tavoitteemme on luoda asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä työ- tai elinympäristö varustamalla kiinteistö, joka toimii älykkäästi käyttäjänsä ehdoilla. Maksimoimme kiinteistösi mukavalla lämmöllä ja terveellisellä huoneilmalla, unohtamatta turvallisuutta tai käyttömukavuutta, lisäksi järjestelmämme säästää rutkasti energiakulutusta.