HL-HEAT: HIGH LIGHT SMART SYSTEM

MUKAVAN ASUMISEN ILMALÄMMITYS

ilmalammityskone.JPG

HIGH LIGHT SMART SYSTEMissä on myös vaihtoehto jo olemassa oleville ilmalämmityksille tai uusille toteutuksille.

Useimmat ilmalämmityskohteet ovat jo 20 – 25 vuotta vanhoja. Olemme saaneet erän ENERGISET-ilmalämmityskojeita, jotka soveltuvat suoraan olemassa olevan ilmalämmitysjakolaatikon päälle. Voit suoraan jatkaa ilmalämmitysjärjestelmän käyttöikää 20 – 25 vuotta.

    ilmalammityslahdot.GIF

Ilmalämmityskojeen päälle olemme asentaneet pyöriväkennoisen lämmöntalteenottoyksikön (LTO) jonka hyötysuhde on noin 80 %. Useissa tapauksissa käyttökustannukset jopa pienenevät.

Nykymääräysten mukaan liesikuvulta pitää asentaa oma poistokanava katolle. Helpoin tapa on käyttää huippuimuria katolla. Myös sen toimitus voidaan sisällyttää HLSS-järjestelmään.

UPOWARIn korvaajaksi HLSS soveltuu myös. Tällöin kiertoilmayksikön rinnalle asennetaan lämminvesivaraaja ja kiertoilmayksikön vesipatterin tilalle sähköpatteri.

Kiertoilmayksikkö on varustettu tehokkaalla sähkösuodattimella. Sähkösuodatin poistaa kiertoilmasta liki kaikki pienet hiukkaset. HLSS-järjestelmän kiertoilmayksikkö saattaa parantaa nykyistä ilmalämmitysjärjestelmääsi puhtaamman sisäilman ansiosta.

VARAOSIA

  • Vesipatterit
  • Säätömoottorit
  • Termostaatit
  • Ilmalämpökojeita

Tavoitteemme on luoda asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä työ- tai elinympäristö varustamalla kiinteistö, joka toimii älykkäästi käyttäjänsä ehdoilla. Maksimoimme kiinteistösi mukavalla lämmöllä ja terveellisellä huoneilmalla, unohtamatta turvallisuutta tai käyttömukavuutta, lisäksi järjestelmämme säästää rutkasti energiakulutusta.