Lattialämmitys on hidasliikkeinen lämmönjakotapa ja se reagoi ulkolämpötilan muutoksiin erittäin hitaasti. Ikkunat ehtivät jäähtyä ja antamaan kylmäntunnun ikkunoiden edessä.

Vuodenaikariippuvuus säätöohjelmassa on hitaan lattialämmityksen miellytävyyden lisäämiseksi hyvinkin ratkaiseva. Tammikuun 20 asteen pakkasella on aivan eri asia lämmittää taloa kuin maaliskuun 20 asteen yöpakkasilla. Usein on tilanne, että yöllä on sopiva ja päivällä auringon paistaessa tulee kuuma. Varautunut energia tuuletetaan hallitsemattomasti harakoille ja viihtyvyys kärsii. Nopeat lämmönjakotavat seuraavat huomattavasti tarkemmin haluttua sisälämpötilaa.

Yhdistelmälämmönjaolla päästään miellyttävimpään viihtyvyyteen.

Lattialämmityksellä saa miellyttävyyttä esim. kosteisiin tiloihin; suihku- ja wc tilat, tuulikaapit, eteinen,kodinhoitohuone ja keittiö.

 
 LATTIALÄMMITYS        

-vesikiertoinen lämmönjako

-kuivalattia

-kaapelit, foliot, ilmalämpö (vegamet)

 

   

Tavoitteemme on luoda asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä työ- tai elinympäristö varustamalla kiinteistö, joka toimii älykkäästi käyttäjänsä ehdoilla. Maksimoimme kiinteistösi mukavalla lämmöllä ja terveellisellä huoneilmalla, unohtamatta turvallisuutta tai käyttömukavuutta, lisäksi järjestelmämme säästää rutkasti energiakulutusta.