Turvallisuutta ovien ulkopuolella!

Tiesitkö, että tapaturmista eniten Suomessa kuolee ja vammautuu ihmisiä kaatumalla, varsinkin tutussa ympäristössä jossa askel on huolettomampi. Mitä iäkkäämpi kulkija sen alttiimpi hän on kaatumistapaturmille, myös perheen pienimmät taaperot tupsahtavat kumoon muita helpommin.

Säästä perheesi kallovammoilta ja luunmurtumilta sulanapitonjärjestelmän avulla. Portaat ja kulkureitit pysyvät sulana koko talvikauden, ei yllättäviä jäätymisiä.

Säästää huoltokustannuksissa ja helpottaa kunnossapitoa. Ei ikävää jäiden poishakkaamista tai pöllyävän hiekan lakaisua keväällä.

Portaissa jotkin sulatusaineet voivat jopa vahingoittaa betoni ym. materiaaleja ja näin säästää rappujen korjauskuluissa.Tavoitteemme on luoda asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä työ- tai elinympäristö varustamalla kiinteistö, joka toimii älykkäästi käyttäjänsä ehdoilla. Maksimoimme kiinteistösi mukavalla lämmöllä ja terveellisellä huoneilmalla, unohtamatta turvallisuutta tai käyttömukavuutta, lisäksi järjestelmämme säästää rutkasti energiakulutusta.