Tehokas ja siisti järjestelmä kodin siivoukseen.

Meidän kautta saat laitetoimituksen asennuspalveluineen.
Kysy tarjousta puh. 03 525 7700
tai web.master@hl-heat.fi


Ei perinteisen imurin raahaamista yläkerrasta alakertaan, kuljetat vain putkea ja suutinta.

Paraskaan perinteinen pölynimuri ei riitä tekemään kodista täysin puhdasta. Tavallisen pölynimurin pölysuodatinta ei voi tehdä niin tiiviiksi, että se keräisi myös pienet mikrohiukkaset huoneilmasta. Keskuspölynimuri vähentää tehokkaasti mikrohiukkasten ja pölypunkkien määrää johdattamalla poistoilman suoraan ulos.

Keskusyksiköksi kannattaa valita sähkötarkastuskeskuksen hyväksymä, roiskevesisuojattu ja kotimainen kodinkone. Keskusyksiköiden koot vaihtelevat valmistajasta riippuen.

Sopivia asennuspaikkoja ovat mm. varasto, tekninen tila, kodinhoitohuone, autotalli ja komerot. Myös 40 cm leveä siivouskomero tai keittiön alakaappi riittää, kunhan varmistetaan moottorin jäähdytysilman riittävä kierto. Keskuspölynimurin asennus on helppoa ja nopeaa, myös jälkiasennuksena uusiin tai vanhoihin kohteisiin.

 
Meidän kautta saat laitetoimituksen asennuspalveluineen.
Kysy tarjousta puh. 03 525 7700
tai web.master@hl-heat.fi

 

Tavoitteemme on luoda asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä työ- tai elinympäristö varustamalla kiinteistö, joka toimii älykkäästi käyttäjänsä ehdoilla. Maksimoimme kiinteistösi mukavalla lämmöllä ja terveellisellä huoneilmalla, unohtamatta turvallisuutta tai käyttömukavuutta, lisäksi järjestelmämme säästää rutkasti energiakulutusta.