HL- HEAT Oy on alansa tiennäyttäjä ja edelläkävijä, olemme ison askeleen  edellä muita!

Säädä, tarkkaile ja hallitse helposti internetin kautta


Hallitse ja ohjaa näppärästi internetin kautta koko HLSS-järjestelmää. Käytännöllinen moneen tilanteeseen ja paikkaan.
Helpottaa tehdaskiinteistöjen, mökkikylien, hallien… huollon, lämmön ja turvallisuuden tarkkailussa sekä säädöissä.
Koti ja mökki käytössä erittäin hyödyllinen ominaisuus, voit säätää mökin/kodin ylläpitolämmöstä oleskelulämpöön vaikka ulkomailla ollessasi, omalla tietokoneella (kännykällä, kommunikaatorilla) tai internetkahvilasta käsin.

Voit myös etäavata kotisi ulko-ovet internettiä käyttäen. Pitkän matkan vieraat tulevat ja kukaan ei ole avaamassa heille ovia tai koulusta palaavalta lapseltasi on jäänyt avain kotiin….
Helppoa nyt sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin mennä teidän omille (oma IP-osoite) talonhallintasivustoille, kirjautua sisään ja avata ovi, saat kännykkääsi varmistuksen, hyväksy se ja ovet aukeaa… Tämä on erittäin käytännöllistä, turvallista, helppoa ja nopeaa.Toimii monissa tilanteissa. Voit hallita internetin kautta kaikkia HLSS-järjestelmän hallintalaitteita. Saat kännykkääsi ilmoituksen rikkoutuneesta ikkunasta, ilmoita poliisille ja mene talonhallintasivustoille ja katso kameravalvonta, näin näet heti mikä kotiasi uhkaa. Jospa joudut lähtemään yllätysmatkalle tai sairastut ja joudut sairaalaan; voit tällöin sulkea kotisi päähanat, alentaa lämpötilaa, tarkistaa ovet sekä ikkunat ym. ja kaiken tämän teet internetin välityksellä. Elämän tilanteet muuttuvat, sattuu kaikenlaista silloin viimeistään huomaa kuinka käytännöllistä kodin etähallinta on.

Käy testaamassa kiinteistönhallintaohjelmaa
osoteessa: http://62.44.211.145:5555

Ohjelma saattaa toimia hitaasti, jos yhtäaikaisia käyttäjiä on paljon, normaalisti tällaisia ohjelmaviiveitä ei ole.


Tavoitteemme on luoda asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä työ- tai elinympäristö varustamalla kiinteistö, joka toimii älykkäästi käyttäjänsä ehdoilla. Maksimoimme kiinteistösi mukavalla lämmöllä ja terveellisellä huoneilmalla, unohtamatta turvallisuutta tai käyttömukavuutta, lisäksi järjestelmämme säästää rutkasti energiakulutusta.